Napadol a smrťou sa vyhrážal 34 ročnej žene.V zákaze činnosti a pod vplyvom alkoholu viedol osobné auto.Vlámali sa do domu a vytopili ho.Zlodej využil nepozornosť turistu vo V. Tatrách.

09.08.2010 Celý región

Napadol a smrťou sa vyhrážal 34 ročnej žene: Humenskí policajti vzniesli včera obvinenie pre prečin nebezpečné vyhrážanie a prečin porušovania domovej slobody 36 ročnému mužovi z obce Hrubov, okr. Humenné.
Obvinený muž od apríla 2010 až doposiaľ zo svojho mobilného telefónu nepretržite viackrát do dňa vyvoláva 34 ročnej žene z Víťazoviec, okr. Humenné na jej mobilný telefón. Počas rozhovorov sa jej viackrát vyhrážal zabitím, čím u nej vzbudil dôvodnú obavu o život. Jeho konanie vyvrcholilo 4.7.2010, kedy v čase okolo 2:00 h prenasledoval ženu svojim autom z obce Ohradzany do obce Víťazovce až pred jej rodinný dom. Tu poškodená po vystúpení zo svojho auta vošla do garáže, kam obvinený bez jej povolenia vošiel za ňou a fyzicky ju napadol. Zozadu ju chytil za vlasy, za ktoré ťahal, pričom jej vulgárne nadával a vyhrážal sa zabitím. Vyhrážky smrťou zopakoval aj 19.7.2010, kedy v čase okolo 8:30 h kedy prišiel za ňou pred jej rodinný dom v obci Viťazovce.

V zákaze činnosti a pod vplyvom alkoholu viedol osobné auto:
Z prečinov marenia výkonu úradného rozhodnutia ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili včera vranovskí policajti 24 ročného muža z obce Bystré, okr. Vranov n/Topľou.
Obvinený mladík v nedeľu 8.8.2010 v čase o 2:00 h viedol v smere od obce Prosačov do Hanušoviec n/Topľou osobné auto Škoda Felícia. Tesne za križovatkou s cestou III/5561 bol zastavený a kontrolovaný policajnou hliadkou, kde pri dychovej skúške na alkohol mu policajti v dychu namerali 0,61 mg/l alkoholu. Zároveň policajti zistili, že od júna tohto roku má zadržaný vodičský preukaz uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov po dobu 40 mesiacov. Obvinený je stíhaný na slobode.

Vlámali sa do domu a vytopili ho:
Na polícií v Lipanoch oznámila včera dopoludnia 47 ročná žena z Ražňan, okr. Sabinov, poškodenie zariadenia rodinného domu v obci Brezovica, okr. Sabinov, ktorý jej slúži ako víkendová chata.
Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe 1.8.2010 do 8.8.2010 vypáčil vchodové dvere domu, vošiel dnu a tu porozbíjal, poškodil a porozhadzoval zariadenie domu. Páchateľ poškodil aj vodovodné batérie, z ktorých po celý čas vytekala voda a táto vytopila vnútrajšok domu. Voda poškodila podlahy a koberce v chodbe a izbách spôsobila zamoknutie muriva. Spôsobená škoda je predbežne vyčíslená na 500. - €. Prípad vyšetrujú lipianskí policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci pre prečin porušovanie domovej slobody a prečin poškodzovanie cudzej veci.

Zlodej využil nepozornosť turistu vo V. Tatrách.
Zatiaľ neznámy páchateľ okradol počas včerajšieho popoludnia turistu, ktorý sedel na lavičke pod stanicou Pozemnej lanovky v Starom Smokovci.
Zlodej využil nepozornosť 38 ročného muža zo Šurian a ukradol mu ruksak, ktorý mal položený pri sebe na lavičke. V ňom sa nachádzalo turistické oblečenie, hodinky Casio a peňaženka s finančnou hotovosťou 211. - €. Okradnutému turistovi vznikla celková škoda 601. - €. Krádež vyšetrujú policajti z Vysokých Tatier.
 

Vyberte región